Om os

Beskæftigelse, virksomhedssamarbejde, sprog og kultur 

Aktiv Integration er en socialøkonomisk virksomhed beliggende i København.

Siden Aktiv Integrations opstart i 2015 har vi med stor succes gjort en forskel på integrations- og beskæftigelsesområdet. Vores arbejde og indsatser er fokuseret, og vi bidrager dagligt til at flere etniske minoriteter kommer i beskæftigelse og uddannelse – selv i de tilfælde, hvor vejen synes lang.

Vi møder borgerne på deres eget sprog og anvender interkulturelle kompetencer til at sikre en positiv og meningsfuld forandring hos dem, vi hjælper. Vores medarbejdere er specialiserede og er nøje udvalgt på baggrund af deres kompetencer inden for beskæftigelses- og integrationsarbejde.

 

Aktiv Integration blev etableret som selvstændig virksomhed i 2015 men står på skuldrene af moderselskabet Contras årelange erfaring med beskæftigelsesrettede indsatser for udsatte borgere. Aktiv Integrations indsatser er en videre udvikling af Contras beskæftigelsesindsatser, hvor integration, sprog, kultur og eksilproblematikker i forhold til arbejdsmarkedet adresseres via en specialiseret praksis og særlige medarbejderkompetencer.

Som socialøkonomisk virksomhed arbejder vi på markedsvilkår med at skabe varige forandringer for målgruppen, hvor målet er at alle der kommer til Danmark skal have mulighed for at blive en del af det danske samfund samt anvende og udvikle sine kompetencer til gavn for sig selv og det danske arbejdsmarked.

Vi arbejder tæt sammen med virksomheder, Jobcentre og forsikringsselskaber om det fælles mål at få flere etniske minoriteter i beskæftigelse i Danmark.

%

Af henviste borgere opnår virksomhedspraktik

%

Af praktikanter opnår ordinær beskæftigelse

Mød konsulenterne

Zaher Queitti

Zaher Queitti

Teamleder

Jasmin Cheikh

Jasmin Cheikh

Konsulent

Sahar Ahmad

Sahar Ahmad

Konsulent

Farhat Riaz

Farhat Riaz

Konsulent

Tahani Nasser

Tahani Nasser

Mentor og konsulent

Ghazwa Al-Ameri

Ghazwa Al-Ameri

Underviser og konsulent

Klar til at prøve os?

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig