Mentorindsats

Helhedsorienteret mentor eller fastholdelsesmentor?
Hvilken type indsats har din borger brug for?
Se mereKontakt os

mentorindsats på alle sprog

Mentorindsats på alle sprog

Har din borger brug for en virksomhedsmentor? Eller en fastholdelsesmentorindsats? Sprogmentor?  Så kontakt Aktiv Integration. 

Hos Aktiv Integration har vi et særligt uddannet tosproget mentorkorps, som på kompetent vis varetager forskellige typer mentorindsatser. Alle vores mentorer er kompetente til at arbejde i krydsfeltet mellem lovgivningens krav, sagsbehandlernes ønsker og borgernes behov.

I mentorforløbet understøtter mentoren borgeren i at nå progression henimod det ordinære arbejdsmarked.  Mentoren tilpasser sin indsats til de mål, der er fastsat for indsatsen og til borgerens behov. Mentoren arbejder med at øge borgerens empowerment og styrke ressourcerne. 

Mentorkorpset har et godt og opdateret kendskab til beskæftigelses- og uddannelsessystemet, behandlingssystemet og mulighederne heri, og kan dermed vejlede borgerne i forhold hertil.  

Den mentor, som borgeren får tilknyttet taler både dansk og borgerens modersmål/foretrukne sprog. 

Team

 

Borgeren får op til to faste konsulenter

 

Hver enkelt borger i forløb hos Aktiv Integration bliver mødt på sit modersmål af vores konsulent, eventuelt med en tilknyttet mentor. Vores mentorer dækker tilsammen mere end 20 forskellige sprog.

Et team består for eksempel af:

Farhat Riaz

Farhat Riaz

Konsulent

Tahani  Nassar

Tahani Nassar

Mentor

Klar til at prøve os?

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig